Informasjon om cookies

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet vårt, for å vise deg tilpasset innhold og målrettede annonser, for å analysere trafikken på nettstedet vårt og for å forstå hvor de besøkende kommer fra.

Aksepter alt
Avslå alle valgfrie
Endre innstillingene for informasjonskapsler

Annonsere gratis når du søker artister og crew!

Gå til https://no.stagepool.com/cvbase/ for arbeidsgiver og rekruttering
Lukk

Jobbe i StagePool

Vil du jobbe med oss i StagePool? Her finner du alle våre utlyste stillinger akkurat nå. Les mer om StagePool, våre verdier, vår visjon og hva våre medarbeidere synes om å være en del av StagePool-teamet!

Career_StagePool


Vil du være med å utvikle og forbedre underholdningsbransjen?

Se hva vi søker akkurat nå

 

StagePool handler om kvalitetsjobb, å bygge sin egen karriere, å oppnå sine drømmer, men også å forsyne den store underholdningsbransjen med arbeidskraft, talent og kreativitet av all slag. Med tusenvis av jobber hver måned har StagePool vært Nord-Europas største jobbportal innen kultur- og underholdningsbransjen siden år 2000. Årlig hjelper vi tusenvis av mennesker til å finne nærmere 80 000 betalte jobber og over 10 000 arbeidsgivere med å finne sine skuespillere, artister, statister og crew til sine produksjoner innen TV, film, reklame, teater, musikal, dans, musikk og media. StagePool tilbyr jobber over hele Europa, og har kontor i Stockholm og Berlin. 

Vår visjon er å utvikle og forbedre menneskers muligheter i underholdningsbransjen

Vil du være med? Å være en del av oss innebærer at du hjelper underholdningsbransjen med å effektiviseres og utvikles. Det kan innebære at du coacher, hjelper og inspirerer en artist med å komme videre i karrieren eller hjelper en castingansvarlig med å finne den viktige karakteren før deadline. StagePool skaper forutsetningene for at du skal kunne utfordre og utvikle deg selv i et morsomt, kreativt og nytenkende miljø.

I StagePool er vi profesjonelle, vi er serviceinnstilt, vi leverer kvalitet og vi er tilgjengelig der og når det trengs. Dette er våre verdier og de fire byggesteinene som hjelper oss å oppnå vårt mål, å være den beste jobbportalen innen underholdningsbransjen. Om dette taler til deg så er det kanskje deg vi skal ha med i vårt team.

 

Vi ansetter

Vi befinner oss i en ekspanderende fase og har ofte behov for nye medarbeidere. Vi tilbyr en kreativ og utfordrende arbeidsplass i lyse lokaler i enten Värtahamnen i Stockholm eller på Friedrichstraße i sentrum av Berlin. På våre kontorer er vi i dag 50 positive og energiske medarbeidere. Ansettningsformer, arbeidstider og søkekriterier varierer avhengig av tjeneste og er nøyere beskrevet i stillingsannonsen her til høyre .

 

Slik søker du

Se gjerne på listen til høyre, der ser vi hva vi søker akkurat nå. Klikk deg inn på de diverse stillingsannonser for å søke på en spesiel stilling. Om du vil sende inn en åpen søknad er du velkommen til å gjøre det, legg ved CV og send til å jobba@stagepool.com Vi vil at du viser motivasjon og spesifiserer din søknad med din spisskompetanse.

Akkurat nå søker vi

Selgende medlemscoacher!

Jobb ekstra på StagePool: vi søker kontinuerlig nye selgere til vårt unge team i Värtahamnen!

Våre medarbeidere forteller

"Det er høyt under taket og vi har det veldig morsomt sammen"

"En jobb som er viktig, som er proft og morsomt"

 

Finn frem til oss

Etiketter
Rekrutering · ansettelse · karriere · tjenester · StagePool · jobb · jobbe hos oss · selger · salg · medlemscoach · assistent · teamleader · økonomi · utvikling · kundservice · coachning · key account · medarbeidere